Djurrema GWW Service
Nieuws.

           

 

Met trots kunnen wij u meedelen dat we eind augustus gasten kunnen ontvangen op ons camperterrein aan de Opperdijk van Veenweg 22 te Bergum ((GPS: N53.18643   E 6.00176 ))

Informatie over ons camperterrein.

Het terrein is direct gelegen aan het Prinses Margriet kanaal, en is voorzien van een verharde ondergrond afgedekt met een grasmat en omheind met een groene beplanting.

Er is plaats voor circa 20 Campers en er zijn even zovele stroomaansluitingen (6 Amp.) 's Nachts is het terrein verlicht en een Sani station is ter plaatse aanwezig.

De kosten zijn 10,- per overnachting en voor stroom zal 2,- in rekening worden gebracht.

Het terrein is het gehele jaar geopend.

Informatie over de omgeving.

Burgum is de bruisende hoofdplaats van de gemeente Tytsjerksteradiel, en staat bekend om zijn folklore en diverse activiteiten.

Ons camperterrein ligt op nog geen 10 min. loopafstand van het centrum, waar de diverse winkels en eetgelegenheden zijn, want ook op culinair gebied kunt u in Burgum goed terecht. Voor de eerste levensbehoefte, een kleine supermarkt vindt u al op 200m afstand.

Tevens is er een overdekt zwembad, een tennisbaan en naast het camperterrein is een sportcentrum. Ook leent de omgeving zich uitstekend voor een fietstochtje.

Informatie over bovengenoemde zaken en nog veel meer vind u in ons informatie hokje. reden genoeg om eens een bezoekje te brengen aan dit mooie stukje Friesland.

Vriendelijke groet Familie Djurrema
Oant sjen !

         


Nieuwe Loods is nu klaar, een gedeelte is te huur (vraag naar de mogelijkheden)
De heer Teake Djurrema heeft voor de oude dag een dragline  (Orenstein en Koppel) aangeschaft van vervlogen jaren, iedereen heeft een hobby.Het repareren is al in volle gang en de motor loopt als een zonnetje. Teake Djurrema is al aan het proef draaien, en  met veel overtuiging kan hij hier over vertellen. Binnenkort op de website een film over deze unieke aanschaf.
 

Nieuwe vrachtwagen combinatie voor nog zwaardere persingen, compressor XHAS 515 Atlas copco hoge druk 30 ato , lengte persbuizen nu tot 20 meter.

Door de als maar zwaardere en dus ook langere persbuizen waren wij genoodzaakt om iets te ondernemen voor het vervoer van deze persbuizen, mede doordat er in het weekend en avonduren moeilijk vervoer te krijgen was op cruciale momenten.
Vandaar dat Gww service een eigen vrachtwagen heeft aangeschaft met zware kraan en dieplader die uitschuifbaar is  tot 18 meter voor het vervoer van persbuizen zodat we u nog meer tot dienst kunnen zijn op onmogelijke tijden.


Op de foto krijgt u een impressie van onze nieuwe aanwinst.

Nieuw onderkomen in bedrijf

 

Als je dan van een klus weer thuis komt, is er koffie.

 
Terug