Djurrema GWW Service
Horizontale wegboringen
Jaren voorsprong door ervaring !

 

GWW Service is een zelfstandig bedrijf dat voornamelijk gespecialiseerd is in horizontale wegboringen ( volgens de raket methode ). We hebben de kennis om innovatief te zijn en kunnen dit perfect voor u uitvoeren , en dat al meer dan 42 jaar. Zodat we al jaren de markt volgen en zeker de kwaliteitseisen die gesteld worden. We zijn flexibel, snel even een opdracht uitwerken is voor ons heel gewoon.

 

 

Het bedrijf GWW Service heeft zich gespecialiseerd in horizontale wegboringen. In goed overleg word de plaats bepaald waar geboord moet worden, na wat voorbereiding kan GWW Service de klus klaren.

Op de foto links ziet u de heer Teake Djurrema, eigenaar van GWW Service, in nauw overleg met de uitvoerder van een klant.

   
Op deze foto's geven we een impressie hoe het een en ander in zijn werk gaat.
   
Teake Djurrema is trots op de stevige marktpositie die GWW Service in die jaren gerealiseerd heeft. 'We hebben bewezen dat we een plaatsje op de markt hebben.
   
In een relatief korte tijd kan geboord worden, dit komt met name door het modern materiaal dat door GWW Service gebruikt word.
   
Toepassingen t.b.v. rioleringen, persleidingen, gasbuizen, waterleidingen, tunnels (voor dassen, ringslangen, e.d. ). Duikers onder wegen, gebouwen, bomen en spoorbanen. Wij kunnen doorpersingen maken tot 800 mm. Diverse buizen van verschillende diameter en/of lengten op voorraad.
   
Tot onze klantenkring behoren:
  • Wegenbouwbedrijven.
  • Gemeenten.
  • Provincies.
  • Rijkswaterstaat.
  • Ministerie van defensie.
  • Natuurbeheer.
  • Loonbedrijven.
  • Bouwbedrijven.
  • Waterschappen.
  • Particulieren.
   

Sinds enige tijd kan GWW service ook verticale boringen verzorgen en wat we nog even willen noemen dat het vervoer van de buizen in eigen beheer wordt gedaan zoals u kunt zien op de foto's
De heer Teake Djurrema van GWW service merkte nog op dat dit een aparte klus was mede doordat de werkzaamheden allemaal gebeurden op een eiland.
 

 


Door de als maar zwaardere en dus ook langere persbuizen waren wij genoodzaakt om iets te ondernemen voor het vervoer van deze persbuizen, mede doordat er in het weekend en avonduren moeilijk vervoer te krijgen was op cruciale momenten.
Vandaar dat Gww service een eigen vrachtwagen heeft aangeschaft met zware kraan en dieplader die uitschuifbaar is tot 18 meter voor het vervoer van persbuizen zodat we u nog meer tot dienst kunnen zijn op onmogelijke tijden.
 

 

Nieuwe vrachtwagen combinatie voor nog zwaardere persingen, compressor XHAS 515 Atlas copco hoge druk 30 ato , lengte persbuizen nu tot 20 meter en dat met eigen vervoer.

 

Alles onder een dak, om de volgende dag weer schoon op pad.
 
Voor elk karwei de gepaste kleding.
 

 

 Terug