Camperterrein Prinses Margriet Kanaal
  Camperplatz - stellplätze  GPS: N53.18643°  E 6.00176°

 

Met trots kunnen wij u meedelen dat we vanaf heden gasten kunnen ontvangen op ons camperterrein aan de Oppedijk van Veenweg 22 M+N te Bergum ((GPS: N53.18643 º  E 6.00176 º))

Informatie over ons camperterrein.

Het terrein is direct gelegen aan het Prinses Margriet kanaal, en is voorzien van een verharde ondergrond afgedekt met een grasmat en omheind met een groene beplanting.

Er is plaats voor circa 20 Campers en er zijn even zoveel stroomaansluitingen (6 Amp.) 's Nachts is het terrein verlicht en een sani station is ter plaatse aanwezig. Ook is er een
vissteiger aanwezig voor mindervalide.

De kosten zijn € 10,- per overnachting en voor stroom zal € 2,- in rekening worden gebracht.

Onderstaande foto's geven u een impressie over ons camperterrein.

Informatie over de omgeving.

Burgum is de bruisende hoofdplaats van de gemeente Tytsjerksteradiel, en staat bekend om zijn folklore en diverse activiteiten.

Ons camperterrein ligt op nog geen 10 min. loopafstand van het centrum, waar de diverse winkels en eetgelegenheden zijn, want ook op culinair gebied kunt u in Burgum goed terecht. Voor de eerste levensbehoefte, een kleine supermarkt vindt u al op 200m afstand.

Tevens is er een overdekt zwembad, een tennisbaan en naast het camperterrein is een sportcentrum. Ook leent de omgeving zich uitstekend voor een fietstochtje.

Informatie over bovengenoemde zaken en nog veel meer vind u in ons informatie hokje. reden genoeg om eens een bezoekje te brengen aan dit mooie stukje Friesland.

Vriendelijke groet Familie Djurrema
Oant sjen !

 

 

 

 

 

                      
 

 

 
 

 

 

 

   Terug